Veelgestelde vragen

Bestel je tickets via deze site! Je kan per bestelling 8 tickets kopen.

Let op: We raden je af om tickets van derden te kopen. De echtheid van deze tickets kunnen we niet garanderen. Opkopers als Viagogo en TopTicketShop zijn niet betrouwbaar. 

Met vragen over je tickets kun je terecht bij YourTicketProvider via info@yourticketprovider.nl.

Ze zullen je al vrij snel vragen om jouw mailadres en referentienummer (te vinden op je bankafschrift en beginnend met de letters ‘REF’), dus zorg dat je deze bij de hand hebt.

In de ticketshop kun je jouw vouchercode verzilveren. Blijft er geld over op jouw voucher? Dan kun je het overige tegoed  voor een andere editie inzetten. Heb je te weinig tegoed op je voucher? Dan kun je het overige bedrag bijbetalen.  

Jouw vouchercode heb je van Your Ticket Provider vorig jaar direct in de mail gehad toen je keuze voor een voucher maakte. Ben je je code kwijt? Code kwijt? Je kan deze hier opnieuw opvragen.

De verschillende fases typeren de ticketrondes.

Fase 1 tickets zijn de eerste en daarom ook de goedkoopste. In de rondes die daarna volgen gaat de ticketprijs telkens wat omhoog. Hoe eerder je dus je kaarten koopt, hoe goedkoper je uit bent!

Let op: in welke fase jij jouw ticket hebt gekocht heeft dus niks te maken met jouw plek op het terrein. 

Nee hoor, dat is niet nodig! Dat vinden we zonde van het papier. We kunnen jouw ticket vanaf jouw smartphone scannen. Houd er wel rekening mee dat je ter plekke geen internetverbinding kan hebben. Het handigst is daarom om het ticket van te voren te downloaden op je telefoon. Print je jouw ticket liever wel uit? Geen probleem!

Je kunt het festival betreden vanaf 18 jaar. Vergeet je legitimatie niet, er kan naar gevraagd worden.

Ja zeker! Direct bij binnenkomst vind je de kluisjes van Eventsafe. Je betaalt hiervoor €10,- (medium locker) of €14,- (grote locker) huur. Prijzen zijn exclusief borg. Mocht je na het festival wat vergeten zijn uit je kluisje, kun je via deze link je spullen terugvragen.

Op het festivalterrein kun je eten en drinken afrekenen met de speciale festivalmunten. Deze kun je op het terrein kopen bij de muntenkassa's en kun je zowel per pin als contant afrekenen. Je kunt bijpinnen bij de muntenkassa's, maar we adviseren je om extra contant geld mee te nemen.

Naviagtieadres: Rijpwetering 1 in Utrecht. Hier staan pendelbussen klaar om je gratis naar het festivalterrein te pendelen. Je hebt dus geen los busticket nodig en de bussen rijden continue op en neer. 

Je kan hier parkeertickets bestellen.

Let op: heb jij geen online parkeerticket? Dan ben je niet zeker van een plekje. Op de dag zelf kun je naar ons parkeerterrein toerijden en kun je enkel met pin afrekenen bij de parkeerwachter. Een parkeerticket kost op de dag zelf €15,-.

Toegestaan:

Deodorant, zonnebrand en vergelijkbare producten. Deze mogen alleen niet mee in spray vorm. Wel in een pompje, stick of tube. Opblaasdieren (moeten leeg zijn bij binnenkomst). Vlaggen, banners of handgemaakte spandoeken (geen merken, leuzen of vlaggenstokken). Niet professionele foto- en videocamera's, mobiele telefoons, Go-Pro's en wegwerp camera's. Elektronische sigaretten mogen mee naar binnen wanneer er nog geen vloeistof in zit. De vloeistof mag enkel mee in een dichte en originele verpakking.

Niet toegestaan:

Alles waarmee jij jezelf of een ander kunt schaden, is niet toegestaan. Soft- en hard drugs zijn verboden, ons festival hanteert een Zero-Tolerance beleid. Eigen eten en drinken (inclusief alcohol en snoep). Spuitbussen en parfumflesjes. Geopende flessen waar vloeibaar middel in zit. Glas, plastic flessen, blik, bekers en koelboxen. Vuurwerk, wapens (inclusief zakmessen en pepperspray) en andere gevaarlijke voorwerpen. Paraplu's, buggy's, stoelen, banken en tenten. Ook is het helaas niet toegestaan om selfie sticks mee te nemen op het festivalterrein.

Om veiligheid te garanderen kun je helaas niet het festivalterrein verlaten en later weer betreden. Gelukkig zorgen wij voor voldoende eten, drinken, muziek en loungeplekken om het de hele dag en avond vol te kunnen houden!

Nee, helaas mag je geen eigen consumpties meenemen. Hierop zal worden gecontroleerd.

Het is toegestaan om medicijnen mee te nemen in een dosis die je maximaal nodig hebt op 1 dag. Een doktersverklaring/medicatiepaspoort is noodzakelijk.

De beveiliging zal jouw documentatie beoordelen en de medicijnen controleren. Het kan zijn dat de EHBO jouw medicijnen (bijvoorbeeld als deze gevaarlijk zijn i.c.m. alcohol) in bewaring neemt en je deze enkel kan innemen bij de EHBO.


Heb je een allergie? Stuur dan een mail naar info@festifairs.nl met een beschrijving. We kijken dan samen met jou naar de voedingsmogelijkheden op het eventterrein. 

Ja zeker! Dit kan je in alle rust bij de EHBO doen. We hebben alleen geen koelkast om de voeding in te koelen, wat je daarom het best kunt doen is een koeltas meenemen en deze later bewaren in een kluisje.

Van ons wel! Neem vooral jouw (digitale) fototoestel, videocamera, GoPro of mobiel mee om de leukste en gekste momenten vast te leggen. Leuke kiekjes vinden we altijd leuk.

Een (semi-) professionele camera is helaas niet toegestaan. Wil je op beroepsmatige wijze opnames maken van het evenement, dan kun je een persaccreditatie aanvragen via het contactformulier.