faq

De kaartverkoop is nog niet gestart. Seintje krijgen zodra tickets te bestellen zijn? Meld je dan hier aan!

Met vragen over je tickets kun je terecht bij YourTicketProvider via info@yourticketprovider.nl of via +31 30 204 02 58. Ook kun je hen tussen 09:00 en 17:00 bereiken via Whatsapp: +31 6 16 39 66 95.

Ze zullen je al vrij snel vragen om jouw mailadres en referentienummer (te vinden op je bankafschrift en beginnend met de letters ‘REF’), dus zorg dat je deze bij de hand hebt.

De verschillende fases typeren de ticketrondes.

Fase 1 tickets zijn de eerste en daarom ook de goedkoopste. In de rondes die daarna volgen gaat de ticketprijs telkens wat omhoog. Hoe eerder je dus je kaarten koopt, hoe goedkoper je uit bent!

Let op: in welke fase jij jouw ticket hebt gekocht heeft dus niks te maken met jouw plek op het terrein. 

Nee hoor, dat is niet nodig! Dat vinden we zonde van het papier. We kunnen jouw ticket vanaf jouw smartphone scannen. Houd er wel rekening mee dat je ter plekke geen internetverbinding kan hebben. Het handigst is daarom om het ticket van te voren te downloaden op je telefoon. Print je jouw ticket liever wel uit? Geen probleem!

Je kunt het festival betreden vanaf 18 jaar. Vergeet je legitimatie niet, er kan naar gevraagd worden.

Ja zeker! Direct bij binnenkomst vind je de kluisjes van Eventsafe. Je betaalt hiervoor €7,- (medium locker) of €9,- (grote locker) huur. Prijzen zijn exclusief borg. Mocht je na het festival wat vergeten zijn uit je kluisje, kun je via deze link de spullen terugvragen.

Op het festivalterrein kun je eten en drinken afrekenen met de speciale festivalmunten. Deze kun je op het terrein kopen bij de muntenkassa's en kun je zowel per pin als contant afrekenen. Je kunt bijpinnen bij de muntenkassa's, maar we adviseren je om extra contant geld mee te nemen.

Jazeker! Je kunt de auto parkeren op het parkeerdeck van THE WALL: Hertogswetering 183, Utrecht. Kies hier voor P1.

Vanaf The Wall rijden continue gratis pendelbussen die je binnen 2 minuten naar het festivalterrein en weer terug brengen!

Een parkeerticket kost €12,50 en kan je via deze link kopen. Ook kun je deze bij de parkeerwachter kopen met contant geld.

Toegestaan:

Deodorant, zonnebrand en vergelijkbare producten. Deze mogen alleen niet mee in spray vorm. Wel in een pompje, stick of tube. Opblaasdieren (moeten leeg zijn bij binnenkomst). Vlaggen, banners of handgemaakte spandoeken (geen merken, leuzen of vlaggenstokken). Niet professionele foto- en videocamera's, mobiele telefoons, Go-Pro's en wegwerp camera's. Elektronische sigaretten mogen mee naar binnen wanneer er nog geen vloeistof in zit. De vloeistof mag enkel mee in een dichte en originele verpakking.

Niet toegestaan:

Alles waarmee jij jezelf of een ander kunt schaden, is niet toegestaan. Soft- en hard drugs zijn verboden, ons festival hanteert een Zero-Tolerance beleid. Eigen eten en drinken (inclusief alcohol en snoep). Spuitbussen en parfumflesjes. Geopende flessen waar vloeibaar middel in zit. Glas, plastic flessen, blik, bekers en koelboxen. Vuurwerk, wapens (inclusief zakmessen en pepperspray) en andere gevaarlijke voorwerpen. Paraplu's, buggy's, stoelen, banken en tenten. Ook is het helaas niet toegestaan om selfie sticks mee te nemen op het festivalterrein.

Om veiligheid te garanderen kun je helaas niet het festivalterrein verlaten en later weer betreden. Gelukkig zorgen wij voor voldoende eten, drinken, muziek en loungeplekken om het de hele dag en avond vol te kunnen houden!

Nee, helaas mag je geen eigen consumpties meenemen. Hierop zal worden gecontroleerd.

Wil je medicatie meenemen? Stuur dan een mail naar info@festifairs.nl met een beschrijving en medicatieoverzicht in de bijlage. Wij zullen dit in behandeling nemen en een akkoord per email sturen, zodat je bij de entree geen problemen zult ondervinden.

Stuur je je gegevens liever niet op? Neem je documentatie dan mee naar de entree van het festival. Let wel: we kunnen je dan geen zekerheid bieden dat de medicatie mee naar binnen mag. Het is dan aan de beveiliging dit te beoordelen. 

Heb je een allergie? Stuur ook dan een email naar info@festifairs.nl met een beschrijving. Dan gaan we voor je kijken wat we voor je kunnen betekenen!

Ja zeker! Dit kan je in alle rust bij de EHBO doen. We hebben alleen geen koelkast om de voeding in te koelen, wat je daarom het best kunt doen is een koeltas meenemen en deze later bewaren in een kluisje.

Van ons wel! Neem vooral jouw (digitale) fototoestel, videocamera, GoPro of mobiel mee om de leukste en gekste momenten vast te leggen. Leuke kiekjes vinden we altijd leuk.

Een (semi-) professionele camera is helaas niet toegestaan. Wil je op beroepsmatige wijze opnames maken van het evenement, dan kun je een persaccreditatie aanvragen via het contactformulier.