Bereikbaarheid

Met het OV

Er rijden speciale pendelbussen van en naar festival Strand. De opstaphalte is bij Station Leidsche Rijn. Je kan vanaf het station de bordjes naar de halte volgen. De pendelbussen zijn van Pauw Vervoer. 

Een retourticket kost €7,50 en bestel je online. Je kan deze ook in de bus zelf aanschaffen op 27 en 28 augustus. Dan betaal je €10,- voor een ticket. De bussen rijden op vrijdag vanaf 16.30 en op zaterdag vanaf 11.30.

Met de auto 

Online parkeerticket
Parkeren naast het terrein? Bestel dan online jouw parkeerkaart! Volg hiervoor de borden 'Online Parking.' Naviagtieadres is: Haarrijnseplas Utrecht.

Je kan hier parkeertickets bestellen.

Let op: heb jij geen online parkeerticket? Dan ben je niet zeker van een plekje. Op de dag zelf kun je naar ons parkeerterrein toerijden en kun je enkel met pin afrekenen bij de parkeerwachter.

Mindervalide 
Maak je gebruik van een rolstoel? Dan kun je parkeren vlakbij de entree. Zorg dat je in het bezit bent van een gehandicaptenparkeerkaart + koop een Festival Strand Parkeerticket welke hier te bestellen is. 

Let op: hier parkeren kan dus enkel op vertoon van een gehandicaptenparkeerkaart & festival Strand parkeerticket welke je online kan bestellen.

Per fiets

Kom je uit Leidsche Rijn, Maarssen of Utrecht? De Haarrijnse Plas is prima te bereiken per fiets! Je kan je fiets in de stalling voor de entree parkeren.