Bereikbaarheid

Met de bus

Er rijden speciale pendelbussen van en naar festival Strand. De opstaphalte is bij Station Leidsche Rijn. Je kan vanaf het station de bordjes naar de halte volgen. De pendelbussen zijn van Pauw Vervoer. 

Een retourticket kost €7,50 en bestel je online. Je kan deze ook in de bus zelf aanschaffen op 30 en 31 augustus. Dan betaal je €10,- voor een ticket. De bussen rijden op vrijdag vanaf 16.30 en op zaterdag vanaf 11.30.

Met de auto 

Online parkeerticket
Heb je online een parkeerticket gekocht? Dan kun je parkeren naast het terrein op vertoon van je parkeerticket. Volg hiervoor de borden 'Online Parking.' Naviagtieadres is: De Heldinnenlaan 215 Utrecht

Je kan hier parkeertickets bestellen.

Mindervalide 

Maak je gebruik van een rolstoel? Dan kun je parkeren vlakbij de entree. Zorg dat je in het bezit bent van een gehandicaptenparkeerkaart + een Festival Strand Parkeerticket welke hier te bestellen is. 

Navigatieadres: De Heldinnenlaan 205, Utrecht

Let op: hier parkeren kan dus enkel op vertoon van een gehandicaptenparkeerkaart & festival Strand parkeerticket 

Per fiets

Kom je uit Leidsche Rijn, Maarssen of Utrecht? En houd je wel van een stukje fietsen? De Haarrijnse Plas is prima te bereiken per fiets! Je kan je fiets in de stalling voor de entree parkeren.