Bereikbaarheid

Met het OV

Er rijden speciale pendelbussen van en naar festival STRAND. De opstaphalte is bij Station Leidsche Rijn. Vanaf het station kun je de bordjes naar de halte volgen, de halte is aan de Reykjavikstraat. De pendelbussen zijn van Pouw.

Een retourticket kost €8,50 en bestel je online. Je kunt deze ook in de bus zelf aanschaffen met pin. Dan betaal je €10,- voor een ticket. De bussen rijden op vrijdag vanaf 16.00 en op zaterdag vanaf 12.00 gedurende de gehele dag heen en weer.

Met de auto 

Naviagtieadres: Rijpwetering 1 in Utrecht. Hier staan pendelbussen klaar om je gratis naar het festivalterrein te pendelen. Je hebt dus geen los busticket nodig en de bussen rijden continue op en neer. 

Je kunt hier parkeertickets bestellen.

Let op: heb jij geen online parkeerticket? Dan ben je niet zeker van een plekje. Op de dag zelf kun je naar ons parkeerterrein toerijden en kun je enkel met pin afrekenen bij de parkeerwachter. Een parkeerticket kost op de dag zelf €15,-.

Mindervalide 
Maak je gebruik van een rolstoel? Dan kun je parkeren vlakbij de entree. Zorg dat je in het bezit bent van een gehandicaptenparkeerkaart + koop een Festival STRAND Parkeerticket welke hier te bestellen is. 

Let op: hier parkeren kan dus enkel op vertoon van een gehandicaptenparkeerkaart & Festival STRAND parkeerticket welke je online kan bestellen.

Per fiets

Kom je uit Leidsche Rijn, Maarssen of Utrecht? De Haarrijnse Plas is prima te bereiken per fiets! Je kunt je fiets in de stalling voor de entree parkeren.