Testen voor toegang

Festivals mogen weer doorgaan vanaf 30 juni! Je leest daar hier alles over. Bij de entree dien je een coronatoegangsbewijs te kunnen laten zien via de CoronaCheck app. Hoe dat in zijn werk gaat lees je hier.

Maak via de site een afspraak en laat je 40 uur voor het festival gratis testen dichtbij huis. Binnen een uur ontvang je de uitslag, welke je gemakkelijk koppelt aan de CoronaCheck app. Dankzij deze testen hoef je op het terrein géén mondkapje op en kunnen we 1,5 afstand volledig loslaten.

Ik ben gevaccineerd, moet ik me ook laten testen?
De overheid is bezig om vaccinatiebewijzen ook in de CoronaCheck app te krijgen. Dit gaat 24 juni live. De GGD loopt wat achter met het verweken van de gegevens, maar we verwachten dat dit tegen de tijd van Festival Strand helemaal rond zal zijn! Houd er wel rekening mee dat dit om een volledige vaccinatie zal gaan.

Alle bezoekers ontvangen twee weken voor het festival nog een mail met hoe dit exact in zijn werk zal gaan.

Uiteindelijk draait alles bij ons om die geweldige dag uit voor onze bezoekers. Daarom kiezen we er liever voor om het festival door te laten gaan mét maatregelen in plaats van het te annuleren. Test je liever niet? Dan kun je je ticket(s) doorverkopen via ticketswap.